Ontmoeting met mezelf

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en HypnotherapieGraag wil ik benoemen dat ik me elke keer weer zeer vereerd voel mensen op

deze manier te mogen begeleiden en ben ik ook dankbaar voor het vertrouwen

en openstellen van de cliënt in mij als therapeut en mens als ook in zichzelf.


Dus bij deze, mijn grote dank!

Ervaringen

___

Cindy is een heel pure, warme en oprechte dame. Zij werkt altijd vanuit haar hart en ziel. Op haar kun je bouwen. Daarom hebben haar behandelingen een heel positief effect. Het helpt om jezelf weer goed te voelen en goed te zien. Van jezelf te houden precies zoals je bent. De energie zal weer goed doorstromen. Cindy brengt rust, begrip, liefde en warmte naar de mensen. Ik ben heel blij haar te kennen!

___

Ik ben bij Cindy wat therapiesessies gaan doen omdat ik op een punt stond in mijn leven waarin bepaalde persoonlijke thema's zich bleven herhalen en mij teveel gingen belasten in mijn dagelijks leven. De therapie heeft me geholpen om bepaalde vraagstukken van het verleden in relatie tot mijn ouders (eindelijk) eens plek te geven en deze los te laten. Dit heeft me geholpen om meer te handelen vanuit zelfbepaling, mijn eigen koers te varen en mijn schuldgevoelens daarin wat beter los te kunnen laten.

___

In het contact met Cindy kwam ik dichter bij mijn kwetsbaarheid waardoor mijn thema's makkelijker aan het licht kwamen. Daarnaast keek Cindy goed naar wat er nodig was in het moment en stemde zij zo nodig haar werkwijze af op mijn behoefte: No pressure.

___

Al jaren slaap ik slecht en heb veel onrust in mijn lichaam. Toen ik hoorde over de EFT behandeling kwam ik bij Cindy terecht. Ik heb drie verschillende vormen van therapie gehad. Telkens deed het mij verbazen dan na het beëindigen van de sessie puzzelstukjes in elkaar vielen en werd mij duidelijk dat alles wat er gebeurde met mij betrekking had. Cindy heeft mij heel professioneel en op een warme manier begeleid. Ik heb 4 sessies gevolgd en voel mij veel zekerder en minder onrustig.

___

Door een vervelende kwaal, die uitmonde in een echte ziekte, wilde ik weten of de oorzaak in het verleden lag, en vooral hoe ik er wat milder mee om zou kunnen gaan. Zelf bleef ik steeds in een kringetje ronddraaien, zodat mijn kijk op het een en ander misschien eenzijdig zou kunnen zijn. Bij Cindy voelde ik mij meteen op mijn gemak, zodat ik open kon staan voor haar aanpak. Het was verrassend dat zij mij dingen kon laten zien en zeggen waar ik zelf geen idee van had dat ik dat in mij had. Het resultaat was een echte kennismaking met mijzelf. Nu weet ik dat een mening of oordeel over iemand of iets niet vanzelfsprekend vaststaat. Bekijk het van een andere kant... dan kan het een andere kleur krijgen.

___

Vorig jaar maart kreeg ik het advies om in regressietherapie te gaan omdat het niet goed met mij ging. Ik kon geen rust vinden, had veel stress en kampte heel erg met mijn gezondheid en geestelijke welzijn. Ik kwam bij toeval op de website van ‘Ontmoeting met mezelf’ terecht omdat ik iets zocht wat bij mij in de buurt was. Deze website sprak mij direct aan. Door de kleuren, de tekening en de goede omschrijving wat regressietherapie inhield. Door de gesprekken die ik met Cindy had heb ik de weg weer terug gevonden naar mijn hart en mijn gevoel en mijn lichaam. Ik kon alleen nog maar denken en beredeneren met mijn hoofd en had de rest van mijn lichaam als het ware uitgeschakeld. Samen hebben wij hele mooie ervaringen gedeeld, stap voor stap en ik ben haar hiervoor ongelooflijk dankbaar. Ik vind nu weer de rust, heb weer energie, voel weer blijdschap, emoties en verdriet en dat heb ik lange tijd gemist.

Cindy, uit de grond van mijn hart, hartelijk dank hiervoor!!!!

___

Ruim een jaar geleden bij Cindy terechtgekomen, ik zat al al geruime tijd niet lekker in mijn vel maar waar dat vandaan kwam en hoe ik daar mee om moest gaan wist ik niet. Cindy heeft mij met vijf sessies een hoop inzicht in mezelf gegeven. Het mooiste is dat je in feite een heleboel dingen (diep van binnen) wel weet en door maar een paar sessies je weer op het juiste spoor terecht komt.

Cindy bedankt voor je hulp en adviezen.

___

Ik zat veel in mijn hoofd, dacht veel over de dingen na, was serieus en legde de lat hoog voor mijzelf. Ik was streng voor mijzelf en anderen. Cindy heeft mij geholpen om weer contact te maken met het speelse deel van/in mij. Om weer balans te brengen in denken en voelen. Juist het voelen is bij mij sterk ontwikkeld, is mijn kracht en geeft mij een goed gevoel over mijzelf. Wannneer men in staat is om weer te spelen en te genieten, het leven te ervaren vanuit vertrouwen en plezier, dan is men waarlijk thuis. Thuis bij jezelf.

Dankjewel!

___

Al jaren probeerde ik ervaringen uit mijn jeugd in het juiste perspectief te krijgen, omdat ik voelde, dat ze me dwars bleven zitten, niet zozeer in mijn gedachten als wel in mijn reageren op de wereld. En dat terwijl ik toch al 62 was! Ik ontmoette Cindy Jue op de school waar ik leerkracht was. Op een dag vertelde ze me over haar therapeutisch werk.

Ik ben niet iemand die snel met allerlei moderne therapieën in zee wil gaan, maar Cindy had mijn vertrouwen in de jaren dat ik haar kende gewonnen. We maakten een afspraak bij "Ontmoeting met mezelf", Cindy´s praktijk. Cindy bleek een ongelofelijk goede luisteraar. En niet alleen dat, ze vroeg door tot ze bij de kern van alles kwam. Daarna koos ze een therapie die geschikt was voor mijn specifieke vraag. Zo legde ze de waarheid bloot waar ik zoveel jaren naar had gezocht. Een waarheid, die ook voor mij volkomen klopte, maar waarover ik nooit in het juiste perspectief had nagedacht. Wat mij duidelijk werd door Cindy, gaf me een grote rust. Het was een afsluiting van innerlijke onrust en een nieuw begin. In feite heb ik die innerlijke rust behouden tot nu, wat veel in mijn leven positief heeft beïnvloed. Ik ben Cindy heel erg dankbaar.

___

"Ontmoeting met mijzelf", dat was nodig en bij Cindy was ik op het juiste adres. Aan de therapie heb ik veel gehad, het verklaart het nodige in jezelf, geeft het een plek en op momenten dat je weer aan dingen twijfelt of dezelfde handelingen verricht voel je de ervaring van de therapie, zodat je er beter mee om weet te gaan. Cindy geeft je het gevoel een goede vriendin te zijn, ze toont oprechte interesse. Mocht het nodig zijn weet ik haar te vinden !

___

Mijn ervaring met Cindy was een openbaring. Zij maakte op een ontspannen maar rustige manier toch gelijk contact met mij en wist snel waar de angel knelde. Door haar creatieve manier van werken heb ik zelf ervaren dat ik een andere kant heb ik niet toeliet. De bezoeken bij haar heb ik als erg prettig en leerzaam ervaren. Door haar behandeling ben ik persoonlijk gegroeid. Een viertal ontmoetingen met haar waren voor mij voldoende om door een ander bril te kijken naar me zelf. Een aanrader!

__


Cindy luistert graag en heeft het vermogen om die dingen aan te reiken die leiden tot succes. Men hoeft slechts en alleen ontvankelijk te zijn voor zichzelf en te luisteren naar wat het hart ingeeft.

Bedankt voor je behandelingen. Het heeft me zoveel nieuwe inzichten gegeven over mezelf waar ik voor de rest van mijn leven iets aan zal hebben.

___

Toen ik bij Cindy aanklopte zat ik op het dieptepunt van een Burn-out en voelde de metro rit naar de Praktijk als een wereldreis. Cindy kijkt goed naar jou als individu en voelt aan wat jij nodig hebt. We hebben samen oefeningen gedaan die alles heel tastbaar maakte. De familieopstelling en tijdlijn gaven me veel over- en inzicht op de situatie nu en in mijnverleden. En in een regressie sessie zijn we terug gegaan naar een aantal momenten uitmijn jeugd, waarin duidelijk werd dat de ervaringen en conclusies getrokken door kinderogen enorm veel invloed hebben gehad op al mijn verdere relaties, gedrag, angsten en onzekerheden. Door dit opnieuw te beleven kunnen de 'verkeerd' getrokken conclusies worden herzien en de vastgeroeste overtuigingen, patronen en emotionele blokkades worden losgeweekt en langzaam wegvloeien.

___

Ik zat veel in mijn hoofd, waar het een chaos was en Cindy wist de kern goed te bereiken. Ze reikt je de dingen aan die je nodig hebt om zelf tot de inzichten te komen. Dit is naar mijn idee de kracht van haar behandelingen. Ik heb samen met haar mijn innerlijke kracht terug gevonden en geleerd (weer) naar mezelf te luisteren, bij mijn gevoel te komen en te begrijpen wat ik nodig heb.

___Praktijk Ontmoeting met mezelf is aangesloten bij VBAG en RBCZ. Hierdoor vergoeden meer dan 50 zorgverzekeraars de kosten van de consulten geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit gaat NIET ten koste van uw eigen risico.