Ontmoeting met Mezelf

Praktijk voor Natuurgerichte therapie├źn
in Capelle aan den IJssel - Rotterdam
Praktische info en vergoedingenTarieven 2019


Volwassene

Intake/Consult 70.- euro

Een consult voor volwassene duurt gemiddeld anderhalf uur.


Kinderen (tot 12 jaar)

Consult 49.- euro

Een kort consult voor kinderen tot 12 jaar duurt gemiddeld 50 minuten.

Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van te voren kostenloos worden afgezegd of verzet. Maar houdt u rekening met anderen die in uw plaats kunnen komen. Daarom graag minimaal 2 werkdagen voor de afspraak uw berichtgeving daarover. Ook bij twijfel/niet lekker voelen etc.  Annuleer je binnen 24 uur dan breng ik de volledige sessiekosten in rekening. Soms lukt het mij om een andere cliënt in je plaats te plannen. In dat geval hoef je niet te betalen.

Afwijkende sessies in overleg. Thuisbezoek is mogelijk.


De praktijk is aan huis in Capelle aan den IJssel.Capelle aan den IJssel ligt in de directe omgeving van Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel in de regio Rijmond Zuid-Holland. De praktijk is goed te bereiken met de auto, er is altijd voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is ook goed te bereiken met de metro. Halte Capelle centrum ligt op 10 minuten loopafstand. Bij contact is de looproute en een routebeschrijving naar de praktijk te vinden.Vergoedingen

De consulten worden door meer dan 50 zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. De consulten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar.

Neem contact op voor meer informatie hierover. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-23160009 of via email
Lid van:

VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze)

RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

Geschillen instantie en klachtenfunctionaris zie VBAG klachtenInschrijvingen


VBAG licentienummer: 2.120406A

RBCZ licentienummer: 911222R

KvK: 24446251

Praktijk Ontmoeting met mezelf is aangesloten bij V.B.A.G. en RBCZ. Hierdoor vergoeden meer dan 50 zorgverzekeraars de kosten van de consulten geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit gaat NIET ten koste van uw eigen risico.
Voor meer info klik op contact