Ontmoeting met Mezelf

Praktijk voor Natuurgerichte therapieën
in Capelle aan den IJssel - Rotterdam
Praktische info en vergoedingen


Tarief 2021

Intake/Consult 75,- euro


Een consult voor volwassene duurt gemiddeld anderhalf uur.

Protocol Covid-19: Bij verkoudheidsklachten kun je tot het laatste moment de afspraak kosteloos annuleren.

Covid-19 Leidraad infectieprotocol RBCZ

Afspraken annuleren

Afspraken kunnen uiterlijk 24 werkuur van te voren kostenloos worden afgezegd of verzet. Maar hou rekening met anderen die in uw plaats kunnen komen. Daarom graag minimaal 2 werkdagen voor de afspraak uw berichtgeving daarover. Ook bij twijfel/niet lekker voelen etc.  Annuleer je binnen 24 uur dan breng ik de volledige sessiekosten in rekening. Soms lukt het mij om een andere cliënt in je plaats te plannen. In dat geval hoef je niet te betalen.

De praktijk

De praktijk is aan huis in Capelle aan den IJssel. Afwijkende sessies in overleg. De praktijk bevind zich op de eerste verdieping, bereikbaar d.m.v. een trap. Thuisbezoek is mogelijk.Capelle aan den IJssel ligt in de directe omgeving van Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel in de regio Rijmond Zuid-Holland. De praktijk is goed te bereiken met de auto, er is altijd voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is ook goed te bereiken met de metro. Halte Capelle centrum ligt op 10 minuten loopafstand. Bij contact is de looproute en een routebeschrijving naar de praktijk te vinden.   Vergoeding


De consulten worden door meer dan 50 zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico. De consulten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar.

Neem contact op voor meer informatie hierover. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-23160009 of via email


Licenties en registraties

VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze)

RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

Als erkend registertherapeut ben ik onderhevig aan het klacht- en tuchtrecht en aangesloten bij Quasir/ zorggeschil.

Zie VBAG klachten


VBAG licentienummer: 2.120406A
RBCZ licentienummer: 911222R
ABG praktijk/zorverlenerscode op aanvraag

Kamer van Koophandel: 24446251
btw-id:NL001636052B11
  
Praktijk Ontmoeting met mezelf is aangesloten bij VBAG en RBCZ. Hierdoor vergoeden meer dan 50 zorgverzekeraars de kosten van de consulten geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit gaat NIET ten koste van uw eigen risico.
Voor meer info klik op contact