Ontmoeting met Mezelf

Praktijk voor Natuurgerichte therapieën
in Capelle aan den IJssel - Rotterdam
Wat kun je verwachten?


Door de eenvoud van de therapie ervaar je vaak al snel opluchting en bevrijding. In een beperkt aantal sessies staan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording centraal. De therapie is een mengeling van verschillende technieken uit de klassieke en moderne psychotherapie. Er hoeft geen keuze gemaakt te worden voor een bepaalde techniek.Er zijn diverse mogelijkheden om het probleem of de klacht in de kern aan te pakken.


Ik help je daarbij door het toepassen van onder andere;


-gesprekken

-trance/ hypnotherapie

-regressie/ reïncarnatie-therapie

-traumaverwerking

-innerlijk kindwerk

-visualisatie

-NLP

-etherische oliën, tekenen, lichaamswerk

-systeem opstellingen/ familie opstellingen

-Voice Dialogue

-EMDR/EFT


Verder is het ook prettig dat het hier gaat om korte termijn therapie. Dit houdt in dat er gemiddeld 4 tot 8 sessies nodig zullen zijn. Meestal is één consult al voldoende om verandering in je klacht of probleem te ervaren. De therapie zal voorafgegaan worden door een intakegesprek. Hierin bekijken we of het voldoende klikt en of behandeling in mijn praktijk past bij de hulpvraag of dat verwijzing naar een andere behandelaar nodig is.
Natuurlijk doen we alles in samenspraak!


Er is in tegenstelling tot het bezoek aan een psycholoog of psychiater geen doorverwijzing nodig van de huisarts. Wel zal ik ,indien nodig, aanraden de huisarts te bezoeken voor overleg. Praktijk "Ontmoeting met Mezelf" werkt nooit in plaats van de reguliere sector, maar altijd aanvullend. Medische adviezen, voorschrijven en/of aanpassen van reguliere medicatie wordt overgelaten aan de arts. Ook wordt bij lichamelijke klachten altijd geïnformeerd naar het advies van de huisarts of specialist.
Praktijk Ontmoeting met mezelf is aangesloten bij VBAG en RBCZ. Hierdoor vergoeden meer dan 50 zorgverzekeraars de kosten van de consulten geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit gaat NIET ten koste van uw eigen risico.
Voor meer info klik op
contact