Ontmoeting met Mezelf

Praktijk voor Natuurgerichte therapieën
in Capelle aan den IJssel - Rotterdam
Psychosociale therapiePsychosociale therapie is een vorm van natuurgeneeskunde waarbij de therapeut gebruik maakt van verschillende technieken.


" Omdat wij allemaal uniek zijn en ieder probleem weer anders zal zijn"Er wordt gebruik gemaakt van de meest werkzame onderdelen uit zowel de klassieke psychotherapie als ook de modernere vormen zoals regressie en reïncarnatie therapie, trance/hypnose, werken met het zijnsbewustzijn, innerlijk kindwerk, NLP, energiewerk en lichaamswerk (oefeningen). Deze technieken zijn uitstekend te combineren met elkaar. Zo sluit deze vorm altijd aan op jou als persoon en op jouw specifieke klacht of probleem.

De therapie is een holistische vorm van psychotherapie, dit betekent dat er naar jou als persoon in zijn geheel wordt gekeken. Klachten of problemen kunnen zich uiten of hun oorsprong vinden in één of meerdere ‘lagen’ waar een mens uit bestaat: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.


Praktijk Ontmoeting met mezelf is aangesloten bij V.B.A.G. en RBCZ. Hierdoor vergoeden meer dan 50 zorgverzekeraars de kosten van de consulten geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit gaat NIET ten koste van uw eigen risico.
Voor meer info klik op
contact