Ontmoeting met Mezelf

Praktijk voor Natuurgerichte therapie├źn
in Capelle aan den IJssel - Rotterdam
Wie ben ik?


Mijn naam is Cindy Jue, geboren in 1966. In Mei 2008 afgestudeerd aan de 4 jarige Academie voor Polyenergetische Therapie onder leiding van Ed Nissink (meester in de non-verbale en onbewuste communicatie). Daarna tevens afgestudeerd aan de Trance Art Academie als Hypnose- en Regressietherapeut.


Mijn enthousiasme voor het vak is ontstaan, doordat ik zelf heb ervaren wat deze vorm van therapie kan betekenen tijdens de moeilijke periodes in mijn leven. Door het volgen van verschillende opleidingen, workshops en cursussen op het gebied van innerlijke ontwikkeling kreeg ik meer balans en plezier in het leven.


  

"Vaak zit de oplossing in de meest eenvoudige dingen en niet in die hele uitgebreide technieken...door je te focussen kun je een keuze maken, een bewuste keuze voor oplossing en heling."Praktijk Ontmoeting met mezelf is aangesloten bij VBAG en RBCZ. Hierdoor vergoeden meer dan 50 zorgverzekeraars de kosten van de consulten geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Dit gaat NIET ten koste van uw eigen risico.
Voor meer info klik op
contact


.